O nama

Ko smo mi i kako radimo?

Mi smo advokatski tim čije je sedište Novi Sad, a misija pružanje kompletne pravne podrške svojim klijentima, ali i podizanje nivoa pravne svesti i sigurnosti u našem društvu. Okrenuti smo radu kako sa fizičkim, tako i sa pravnim licima.

Pružamo pravnu pomoć fizičkim licima, građanima Republike Srbije ali i inostranim rezidentima, kroz konsultacije, otklanjanje pravnih nejasnoća, kao i pouzdano i sigurno zastupanje u onome što većinu čini zabrinutim – sudskim postupcima, kao i postupcima pred drugim organima vlasti.

o-advokadskoj-kancelariji-novi-sad
U skladu sa pravilima svoje struke, advokatska kancelarija Somer pruža pravnu pomoć i pravnim licima, oko sve pravne problematike oko koje bespotrebno sami brinu, kako bi oni za to vreme mogli da se okrenu onome što najbolje znaju – razvoju svog biznisa.
Deo našeg sistema čine i saradnici i konsultanti iz različitih pravnih, ali i nepravnih oblasti. Kancelarija je u svakodnevnoj komunikaciji i saradnji sa drugim advokatskim kancelarijama uspešnim u određenim granama prava, ali i sa priznatim stručnjacima iz saobraćajne, mašinske, programerske, zdravstvene i drugih oblasti rada i života.

Naš advokatski tim

Članovi našeg tima posvećeni su stalnom iznalaženju optimalnih rešenja za naše klijente, kroz posvećen rad i neprestano usavršavanje.

Blank Image

Advokat Emil Somer je osnivač advokatske kancelarije Somer, sa približno decenijskim iskustvom rada u advokaturi i više hiljada uspešno obrađenih postupaka i rešenih pravnih problema.

Blank Image

Mirjana Mažić je advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji Somer. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Pre nego što se pridružila kancelariji Somer, Mirjana je sticala praktična iskustva iz oblasti medija i marketinga.

Blank Image

Nakon bogate i uspešne karijere na odgovornim pozicijama u Ministarstvu unutrašnjih poslova, advokat Goran Stupar nastavio je uspešnu praksu i u svojstvu advokata.

Blank Image

Sanja Bjeletić je advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji Somer. Istaknut mladi stručnjak postala je nakon uloge jednog od istaknutih studenata Pravnog fakulteta u Novom Sadu.